ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγωνία για μεγάλο αστέρι της Ρεάλ ενόψει Παναθηναϊκού – Χάνει και άλλον βασικό μετά τον Γιουλ (φώτο)

Αγωνία για μεγάλο αστέρι της Ρεάλ ενόψει Παναθηναϊκού – Χάνει και άλλον βασικό μετά τον Γιουλ (φώτο)

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δέχθηκε ένα χτύπημα στο μάτι στη χθεσινή αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί στον πάγκο και να μην εκτελέσει δύο κρίσιμες βολές, κάτι που έκανε ο Τζέισι Κάρολ, που πέρασε στη θέση του.

Ο Ισπανός άσος πονάει ακόμα στο μάτι, όπως υποστήριξε ο τεχνικός της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, στη σημερινή προπόνηση. Ωστόσο, ο προπονητής των Μαδριλένων διευκρίνισε ότι ο εν λόγω τραυματισμός πολύ δύσκολα θα κρατήσει τον Ρούντι εκτός από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς την Παρασκευή (19/4).

Οι άνθρωποι της Ρεάλ θα περιμένουν το επόμενο 24ωρο τα νεότερα για την κατάσταση του διεθνούς άσου, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα τον έχουν στη διάθεσή τους στο Game 2.

Αντιθέτως, εκτός θα μείνει εκ νέου ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος έχασε και το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.