ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιτίνο: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό»

Πιτίνο: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο ενόψει του Game 2 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ετσι είναι τα playoffs. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Πρέπει να νικήσουμε. Κάθε φορά που χάνεις ένα ματς με αυτόν τον τρόπο απογοητευεσαι, αλλά προχωράς. Μερικές φορές νιώθεις πως ξέρεις τόσα πολλά. Είμαστε στα playoffs, το δεύτερο παιχνίδι είναι πάντα πιο σκληρό, αφού στη συνέχεια αλλάζει η έδρα, θα έρθουν στην Αθήνα. Η Ρεάλ είναι πολύ σκληρή ομάδα. Καταλαβαίνουμε πως έχουν προβάδισμα σε σειρά 5 αγώνων. Είναι δύο ομάδες που έχουν υψηλό κίνητρο»

Για τις διαφορές των playoffs της Euroleague με τη March Madness: «Στα playoffs οι παίκτες και οι φίλαθλοι είναι ενθουσιασμένοι. Μου αρέσει ο τρόπος που φτάνουμε από τα playoffs στο Final 4 και στον τελικό. Κάποιος μου είχε πει πως το Final 4 θα γίνει στην Αθήνα ή την Λυών».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο Game 2: «Να μην κάνουμε λάθη προς το τέλος του παιχνιδιού»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη διαιτησία του Game 1: «Δεν θέλω να μιλώ για τις αποφάσεις των διαιτητών. Λέω στους παίκτες μου να μην φωνάζουν στους διαιτητές και δεν γυρνούν πίσω γρήγορα στην άμυνα. Δεν μπορείς να αλλάξεις την απόφαση των διαιτητών. Προσπαθώ να μην στέκομαι στη διαιτησία, αυτό το κάνει ο Ολυμπιακός. Οι διαιτητές κάνουν τη δουλειά τους και εμείς της δική μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.