ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ.Βασιλακόπουλος: «Ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ να παίξει ο Ολυμπιακός στην Α2 – Πρέπει να βρεθεί λύση»

Γ.Βασιλακόπουλος: «Ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ να παίξει ο Ολυμπιακός στην Α2 – Πρέπει να βρεθεί λύση»

Την ανάγκη να βρεθεί λύση για όσα συμβαίνουν με τον Ολυμπιακό τόνισε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Θα είναι ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ, ένα σωματείο με τόσο μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Ολυμπιακός να παίξει στην Α2 και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Το λέω ευθέως», σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ενώ για την παρουσία ξένων παραγόντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε:

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο αίσχος του ελληνικού αθλητισμού αυτό που έγινε με την ΕΠΟ, με πρόφαση την “εξυγίανση” να μπουν ξένοι διαιτητές. Είναι αίσχος και σκάνδαλο που μειώνει και προσβάλει ξεκάθαρα την εθνική μας ανεξαρτησία. Δηλαδή ήρθαν αυτοί οι κύριοι να μας κουνήσουν το δάχτυλο και να μας… σώσουν, για να φτάσουμε ύστερα από τόσους μήνες να κάνουν έναν τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών. Εύγε! Λες και δεν υπάρχουν Έλληνες να διοικήσουν. Κρίμα, απλά κρίμα για τέτοιο συμβιβασμό».

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο της Κίνας σχολίασε: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι με την Εθνική στην Κίνα και όλοι μαζί θα πάμε για μια σημαντική διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είμαστε περήφανοι για την πρόοδό του γιατί είναι παιδί που αποτελεί προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας του ελληνικού μπάσκετ. Θα θυμίσω ότι με δική μας παρέμβαση είχε παίξει με την Εθνική Νέων σε διοργάνωση της FIBA χωρίς να έχει πάρει ακόμα την υπηκοότητα και μετά τρέξαμε τις διαδικασίες ώστε να πάρει το ελληνικό διαβατήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα ανέφερε: «Ήταν ντροπή αυτό που έγινε φέτος να αποχωρούν ομάδες, να μη γίνονται αγώνες και να αλλοιώνονται η βαθμολογία και να πέφτει άλλη ομάδα αντί άλλης. Γι’ αυτό λέμε ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα έχει φτάσει στο χαμηλότερο σημείο και όχι το ελληνικό μπάσκετ το οποίο πρεσβεύει η εθνική ομάδα στα μέλη της οποίας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.