ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Επιστροφή «βόμβα» Έλληνα μπασκετμπολίστα στα παρκέ (φώτο)

Επιστροφή «βόμβα» Έλληνα μπασκετμπολίστα στα παρκέ  (φώτο)

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης βρίσκεται εκτός κεντρικής σκηνής τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι τον έχουν… ξεχάσει, αφού οι εμφανίσεις του με τα Τρίκαλα (2017-2018) δεν έπειθαν πως μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Όμως, όλα αλλάζουν και το πείσμα του «Σόφο» ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο Σχορτσανίτης επιθυμεί να επιστρέψει στα παρκέ και να πάρει ακόμα μία ευκαιρία και η δουλειά που έχει «ρίξει» το τελευταίο διάστημα ίσως του δώσει μία μεγάλη ευκαιρία!

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος σέντερ θα ζητήσει να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και να βρει έτσι ένα περιβάλλον που γνωρίζει (έπαιξε εκεί απ΄το 2010 μέχρι το 2012 και από το 2013 μέχρι το 2015) και θα τον βοηθήσει να… βρει ρυθμό, ώστε στη συνέχεια να κυνηγήσει και ένα συμβόλαιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο «Σόφο» βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στοχεύει σε κάτι διαφορετικό από αυτά που έζησε το τελευταίο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.