ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανατροπή στη Basket League – Ομάδα «κατεβάζει ρολά»

Ανατροπή στη Basket League – Ομάδα «κατεβάζει ρολά»

Αλλαγή δεδομένων στην Basket League, με τον Χολαργό να «κατεβάζει ρολά» και το Λαύριο να παίρνει το ΑΦΜ του και να μένει στη «μεγάλη» κατηγορία.

Η απόφαση του Γιώργου Δρόσου να μην βάλει άλλα χρήματα στην ΚΑΕ Χολαργός φαίνεται πως είναι ειλημμένη, με τις τελευταίες εξελίξεις να σηματοδοτούν την απουσία της ομάδας από την Α1 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2019-20).

Ο Χολαργός φέτος ήταν νεοφώτιστος στην κατηγορία, κάνοντας ωστόσο εξαιρετική σεζόν, παίζοντας στα πλέι οφ Basket της League ως όγδοος, ενώ αποκλείστηκε… μαχόμενος με 2-1 νίκες από την ΑΕΚ.

Το Λαύριο τερμάτισε στην 13η θέση (την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Κύμη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Εύβοιας να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 20-0 και να παραμείνει στην κατηγορία) και σύμφωνα με όσα προκύπτουν, θα πάρει το ΑΦΜ του Χολαργού και θα αγωνιστεί αντ’ αυτού στα «μεγάλα σαλόνια» τη σεζόν 2019-20.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη συγκεκριμένη εξέλιξη εγκαταλείπεται οριστικά το πλάνο της αναδιάρθρωσης της Basket League (αύξηση των ομάδων σε 16), καθώς είχε ψηφιστεί από τον ΕΣΑΚΕ για να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος του Λαυρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.