ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βαριά» ήττα της Εθνικής μας από τη Γαλλία και στο U18!

«Βαριά» ήττα της Εθνικής μας από τη Γαλλία και στο U18!

Μετά την πρόσφατη “σφαλιάρα” στο U19, η Εθνική Ελλάδας γνώρισε “βαριά” ήττα και σε επίπεδο U18 από τη Γαλλία, χάνοντας με 80-55 στο Βόλο.
Η τρομερή πρεμιέρα δεν είχε συνέχεια για την Εθνική Ελλάδας των Εφήβων, καθώς η Γαλλία αποδείχθηκε ξανά ανώτερη της ομάδας του Βλασσόπουλου και πήρε τη νίκη με 80-55.

Οι διεθνείς μας ξεκίνησαν πολύ άσχημα το ματς και είχαν σε κακή βραδιά τον Ρογκαβόπουλο, που τελείωσε το ματς με 0/8 σουτ.

Κάπως έτσι δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση στην «πανίσχυρη» Γαλλία και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αυριανό (28/07) αγώνα με τη Σλοβενία.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 45-22, 61-41, 80-55.

ΓΑΛΛΙΑ (Κεμπέ): Ουεντραογκό, Κρουσόλ 8 (2), Γκοζάν 16 (1 τρίποντο, 3 κλεψίματα), Μιγιέμ 2, Ντεμαχί-Μπαλού 2, Καζαλόν 6, Καμαγκάτε 2, Θιρουάρ-Σαμσόν 6 (2), Μπεγκαράν 11, Νταμπατέ 14 (20 ριμπάουντ), Καρέν 4, Μπαρμπίτς 9 (1).

ΕΛΛΑΔΑ (Βλασσόπουλος): Σωτηρίου 15 (1), Κουρτίδης 5 (1), Καράμπελας 5 (1 τρίποντο, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, 8 λάθη), Νικολαΐδης 6, Κλωνάρας 5 (1), Γεωργαλάς 2, Ρογκαβόπουλος 0/8 σουτ, Ματσάγγος 2, Καλόγηρος 3, Κάδρας 6, Σταυρακούκας 2, Τσάμης 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.