ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεπεσμός: Ο ΕΣΑΚΕ ψάχνει χορηγούς μέσω αγγελίας!

Ξεπεσμός: Ο ΕΣΑΚΕ ψάχνει χορηγούς μέσω αγγελίας!

Σχεδόν 1.5 μήνα πριν από το τζάμπολ της Basket League κι ενώ αναμένεται η κατάληξη της wild card για την 14η ομάδα που θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα, ο ΕΣΑΚΕ για πρώτη φορά στα χρονικά εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας να γίνουν προτάσεις για τη χορηγία της λίγκας!

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος γνώριζαν εδώ και 2 μήνες ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με στοιχηματική εταιρεία (σ.σ. είχε οψιόν και λόγω της απουσίας του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει για το 2019/20) χάνοντας 870.000 ευρώ, εντούτοις δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη από τους υπεύθυνους μάρκετινγκ του συνδέσμου.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος

«Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος/υποβολής προσφορών για τις Ανταποδοτικές Χορηγίες του Πρωταθλήματος της Basket League (Μεγάλος Χορηγός και Επίσημος Χορηγός) για την περίοδο 2019-20 (και υπό προϋποθέσεις και της αγωνιστικής περιόδου 2020-21).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.