ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελλάδα – Βοσνία 77-43: Ξέσπασαν στην τρίτη περίοδο οι Παίδες

Ελλάδα – Βοσνία 77-43: Ξέσπασαν στην τρίτη περίοδο οι Παίδες

Την πρώτη της νίκη στο EuroBasket U16 πήρε η Εθνική Παίδων το απόγευμα του Σαββάτου (10/8), καθώς επικράτησε της Βοσνίας με 77-43 στο Palasport Primo Carnera του Ούντινε.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου δεν έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, πάτησε όμως το γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο και με ένα επί μέρους 30-8 καθάρισε την αναμέτρηση χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας, το αστέρι αυτής της ομάδας, έκανε τη διαφορα και γέμισε τη στατιστική του, η Ελλάδα είχε καλό ποσοστό στο τρίποντο (12/28), κυριάρχησε στο ριμπάουντ (58-38) και παρά το γεγονός ότι έκανε πολλά λάθη, είδε τους Βόσνιους να κάνουν ακόμη περισσότερα, να έχουν απίστευρη αναλογία ασίστ/λαθών (7/29) και δεν τους επέτρεψε να φανούν ανταγωνιστικοί ή επικίνδυνοι.

Επόμενος αγώνας για την Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (11/8 στις 15:15) απέναντι στην πολύ δυνατή Γαλλία.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-20, 34-29, 64-37, 77-43

ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδόπουλος): Ευσταθιαδης 2, Γκίκας 2 (6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Κολιός 9 (3 τρίποντα, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα), Θεογιάννης 1, Τσολάκης 7 (5 ριμπάουντ), Μπαζίνας 5 (5/8 βολές, 6 ασίστ, 6 λάθη), Γιαννόπουλος 4 (8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 μπλοκ), Μαντζούκας 16 (2/5 δίποντα, 4/6 τρπιποντα, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο), Μερμίγκης, Ναυπλιώτης 10 (2), Οικονομόπουλος 10 (2 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Πετανίδης 11 (1)

ΒΟΣΝΙΑ (Πράσοβιτς): Τσολάκ 7 (1), Ντέλαλιτς, Μουγεζίνοβιτς, Μούλιτς 13 (3), Ρέμπιτς 2, Μπόγιανιτς, Τσόβιτς 2, Γέσιτς 5 (2/12 σουτ), Μερντάνοβιτς, Μίλιτς, Πούτσε 5 (1), Ραντίνοβιτς 3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.