Εθνική Ελλάδας: Αντιμέτωπη με την Ιταλία τουρνουά «Ακρόπολις»

Εθνική Ελλάδας: Αντιμέτωπη με την Ιταλία τουρνουά «Ακρόπολις»

Αντιμέτωπη με την Ιταλία θα τεθεί απόψε (20:30, ΕΡΤ Sports) στο ΟΑΚΑ η Εθνική μπάσκετ, στο πιο δυνατό τεστ, μέχρι τα… επόμενα, με Τουρκία και Σερβία που θα ακολουθήσουν το Σάββατο και την Κυριακή.

Μετά τα φιλικά της Κρήτης, κόντρα σε Ουγγαρία και Ιράν, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει ουσιαστικά συμπεράσματα και να καταλήξει στην τελική 12αδα που θα ταξιδέψει στην Κίνα, για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρώτος αντίπαλος το βράδυ της Παρασκευής η ισχυρή Ιταλία, που προσπαθεί να συνέλθει μετά την απώλεια του Νικολό Μέλι. Στο τουρνουά της Αθήνας δεν θα λάβουν μέρος ούτε οι Γκαλινάρι και Ντατόμε, καθώς προέρχονται από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και τραυματισμό αντίστοιχα, ωστόσο αμφότεροι αναμένεται να παίξουν στην Κίνα.

Στη διάθεση του Μέο Σακέτι βρίσκονται οι: Αβούντου Αμπάς, Μπρίαν Σακέτι, Λούκα Βιτάλι (Μπρέσια), Πιέτρο Αραντόρι (Φορτιτούντο Μπολόνια), Μάρκο Μπελινέλι (Σπερς), Πολ Μπίλιγκα, Τζεφ Μπρουκς, Αμεντέο Ντέλα Βάλε (Αρμάνι Μιλάνο), Άριελ Φίλοϊ (Βενέτσια), Αλεσάντρο Τζεντίλε (ελεύθερος), Ντάνιελ Χάκετ (ΤΣΣΚΑ), Τζιαμπάολο Ρίτσι (Βίρτους Μπολόνια), Αμεντέο Τεσιτόρι (Τρεβίζο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν στο Ευρωμπάσκετ του 2013, όταν στη φάση των ομίλων, στο Κόπερ της Σλοβενίας, η Ιταλία είχε νικήσει 81-72.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.