ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O Νικ Καλάθης για Γιάννη Αντετοκούμπο: «Είναι τιμή να παίζουμε πλάι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

O Νικ Καλάθης για Γιάννη Αντετοκούμπο: «Είναι τιμή να παίζουμε πλάι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Για τον χαρακτήρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο Νικ Καλάθης μετά τη φιλική νίκη επί της Ιταλίας, τονίζοντας την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής ενόψει του Μουντομπάσκετ 2019 της Κίνας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Νέα» ο Νικ Καλάθης:

Για το αν η ομάδα έχει άρωμα ΝΒΑ: «Εννοείται ότι μπορείς να το πεις, όταν μάλιστα έχεις στην ομάδα τον MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου».

Για τη συνεργασία με Σλούκα και Αντετοκούνμπο: «Με τον Κώστα θα τον κάνουμε ευτυχισμένο. Ξέρουμε πώς να τον αξιοποιήσουμε και θα το πετύχουμε. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε αλλά θα πρέπει να το δούμε και στην πράξη μέσα στο παιχνίδι. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει απίστευτο ταλέντο και πρέπει να του περάσουμε τις καλύτερες πάσες. Είναι πιστεύω ιδανικός ο συνδυασμός να βρεθούμε παρέα και θα το δείξουμε στο παρκέ».

Για το στόχο της Εθνικής: «Δεν κρυβόμαστε, θέλουμε ένα μετάλλιο και μπορούμε να το κατακτήσουμε, απλά όλα κρίνονται στο παρκέ και εκεί θα μάθουμε το πού τελικά θα φτάσουμε. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την επιτυχία εάν εσύ δε δουλέψεις σκληρά στο γήπεδο για να τα καταφέρεις. Δεν μπορεί κανένας μας είναι αλήθεια να αρνηθεί ότι έχουμε υψηλές προσδοκίες από αυτή την ομάδα πρώτα από όλα εμείς οι παίκτες και μετά φυσικά οι φίλαθλοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον χαρακτήρα του Γιάννη: «Όπως τον βλέπετε απ’ έξω… ε καμία σχέση! Eίναι ακόμα πιο ήρεμος και προσγειωμένος. Ξέρεις δεν είναι μικρό πράγμα, είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και όμως είναι απόλυτα ήρεμος και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Θα ξαναπώ ότι είναι τιμή να παίζουμε πλάι του και να είμαστε στην ίδια ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.