ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πλακάτ-λατρείας για Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ: «Άφησα την έγκυο γυναίκα μου στη Μυτιλήνη για να σε δω» (φώτο)

Πλακάτ-λατρείας για Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ: «Άφησα την έγκυο γυναίκα μου στη Μυτιλήνη για να σε δω» (φώτο)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως MVP του NBA είναι πλέον ένας παγκόσμιος σταρ και η παρουσία του αρκεί για να γεμίσει το ΟΑΚΑ.

Η τρέλα των Ελλήνων για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας είναι δεδομένη και έχει αποτυπωθεί από την αθρόα παρουσία φιλάθλων στο ΟΑΚΑ για το Τουρνουά Ακρόπολις παρότι αυτό ξεκίνησε αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ένας οπαδός, όμως, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το μοναδικής έμπνευσης πλακάτ που αφιέρωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Φορώντας τη φανέλα της Ελλάδας με τον αριθμό «34» του Greek Freak ο τρελαμένος με την παρουσία του Αντετοκούνμπο φίλαθλος έγραψε στο πλακάτ:

«Άφησα έγκυο γυναίκα και ήρθα από τη Μυτιλήνη για να δω στην εθνική τον MVP».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.