Η Ελλάδα συνέτριψε την Ιορδανία 92-65: Αποθέωση για Γ.Αντετοκούνμπο

Η Ελλάδα συνέτριψε την Ιορδανία 92-65: Αποθέωση για Γ.Αντετοκούνμπο

Σαν σε προπόνηση Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ συνέτριψε με 92-65 την Ιορδανία.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα τρία τελευταία φιλικά επί κινεζικού εδάφους, πριν το Μουντομπάσκετ.

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα ο Πρίντεζης με 17, ορεξάτος κυρίως στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που αποθεώθηκε από το κινεζικό κοινό.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πασίγνωστος και στην Κίνα! Οι Κινέζοι φίλαθλοι αποθέωσαν τον σταρ της εθνικής Ελλάδας με την είσοδο των παικτών του Θανάση Σκουρτόπουλου στο παρκέ του Suzhou Sports Center, ενώ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ρυθμικά MVP κάθε φορά που γινόταν κάτοχος της μπάλας ο Greek Freak.

Tην Τρίτη (27/8) αναμένεται να ταξιδέψει με προορισμό την Κίνα ο Κώστας Σλούκας, εφόσον τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τη Δευτέρα (26/8), επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες για συρρίκνωση του αιματώματος στη γάμπα. Βάσει προγράμματος, στην περίπτωση πάντα που όλα πάνε κατ’ ευχήν με την αποθεραπεία, ο διεθνής γκαρντ θα συναντήσει την Τετάρτη (28/8) την αποστολή της εθνικής που θα μεταβεί από την πόλη Σουτσόου στην Ναντζίνγκ…

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 47-33, 64-46, 92-65

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/HellenicBF/status/1165262370949750787?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.