ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρνουά «Άτλας»: Πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό

Τουρνουά «Άτλας»: Πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό

Η Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ κέρδισε την Δομινικανή Δημοκρατία με 87-75, στον ημιτελικό του τουρνουά Άτλας και προκρίθηκε στον τελικό! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος σημείωσε 26 πόντους.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «ζωγραφίζει» στο παρκέ και τη φροντ λάιν να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο βάρος (Παπαγιάννης, Πρίντεζης) η εθνική νίκησε με 87-75 τη Δομινικανή Δημοκρατία, στον ημιτελικό του τουρνουά «Άτλας» στην πόλη Σουτσόου της Κίνας.

O Greek Freak ήταν πρώτος σκόρερ στο ματς με 26 πόντους, διψήφιοι και οι Παπαγιάννης (12π.), Πρίντεζης (11π.) και Παπαπέτρου (10π.). Δεν αγωνίστηκε λόγω φαρυγγίτιδας ο Κόνιαρης, καλή παρουσία από τον ανταγωνιστή του για την τελευταία θέση της δωδεκάδας Μάντζαρη.

Η Ελλάδα στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά «Ατλας» νίκησε με 92-65 την Ιορδανία, ενώ την Τρίτη (27/8), στις 14:30 ώρα Ελλάδας αναμένεται να συναντήσει τη Βενεζουέλα στον τελικό.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη η αποστολή αναχωρεί για τη Ναντζίνγκ, όπου θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του ομίλου και εκεί θα ενσωματωθεί και ο Κώστας Σλούκας.

Δεκάλεπτα: 24-21, 48-47, 66-61, 87-75

Οι πόντοι της Εθνικής:

Καλάθης 7, Βασιλόπουλος 3, Παπανικολάου 3, Γ. Αντετοκούνμπο 26, Μπουρούσης 2, Θ. Αντετοκούνμπο 2, Παπαγιάννης 12, Πρίντεζης 11, Λαρεντζάκης 5, Μάντζαρης 6, Παπαπέτρου 10.

Δείτε τον αγώνα της Ελλάδας με τη Δομινικανή Δημοκρατία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.