ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρνουά «Atlas»: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική στον τελικό με τη Βενεζουέλα

Τουρνουά «Atlas»: Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Εθνική στον τελικό με τη Βενεζουέλα

Δίχως το μεγάλο της αστέρι, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα αντιμετωπίσει στο τουρνουά «Άτλας» τη Βενεζουέλα η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ (14:30).

Ο Έλληνας σταρ έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ να μην αγωνιστεί για προληπτικούς λόγους. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κώστας Παπανικολάου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Θανάσης Αντετοκούνμπο (διάταση στην ποδοκνημική) και Αντώνης Κόνιαρης (φαρυγγίτιδα), η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στον τελικό του τουρνουά που συμμετέχει στην πόλη Σουτσόου με αντίπαλο την Βενεζουέλα (14.30). Ο Αντετοκούνμπο παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και ο Κώστας Παπανικολάου με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την διάταση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος απείχε από αυτόν τον αγώνα λόγω φαρυγγίτιδας. Οι τρεις παίκτες θα είναι στην διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.