ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντομπάσκετ 2019: Ξεκίνησε ο αγώνας της Ελλάδας με τη Βραζιλία

Μουντομπάσκετ 2019: Ξεκίνησε ο αγώνας της Ελλάδας με τη Βραζιλία

Τη δεύτερη νίκη που θα σημάνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ της Κίνας, θέλει η Εθνική μας ομάδα απέναντι στη Βραζιλία, στη Σενζέν (15:00, ΕΡΤ Sports).

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα κόντρα στο Μαυροβούνιο (85-60), οι διεθνείς καλούνται να αναμετρηθούν με έναν καλύτερο, ποιοτικά, αντίπαλο και να πάρουν άλλο ένα ροζ φύλλο, που θα τους χαρίσει, αφενός την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα τους «προικίσει» με έξτρα βαθμούς, αφού πηγαίνοντας στη Σενζέν μεταφέρουν και τις νίκες της πρώτης φάσης.

Η Βραζιλία, με δυνατά κορμιά μέσα στη ρακέτα, όπως οι Φελίσιο, Βαρεζάο, Λίμα με τον σκόρερ Λεάντρο Μπαρμπόσα (στα 37 του…), τον ταλαντούχο Μπρούνο Καμπόκλο και τον έμπειρο πλέι μέικερ Μαρσελίνιο Χουέρτας, θα επιχειρήσει να «μπλοκάρει» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να ανακόψει τον γρήγορο ρυθμό της Ελλάδας, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα νίκης. Ωστόσο, αμυντικά έχει σημαντικές αδυναμίες, ενώ υστερεί και στον τομέα των ριμπάουντ, τομέας στον οποίο πρέπει να ποντάρει η Εθνική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εθνική θα πρέπει να μπει το ίδιο αποφασισμένη όπως στην πρεμιέρα. Αν κατεβάσει τους αντιπάλους σε επίπεδα σκορ ανάλογα ή έστω και ελαφρώς μεγαλύτερα από το Μαυροβούνιο (που είχε 16 στο ημίχρονο και 60 στο τέλος της βραδιάς) μοιάζει αδύνατο να χάσει από μια ομάδα που δέχτηκε 94 πόντους από τη Νέα Ζηλανδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.