ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκπληξη στον όμιλο της Εθνικής: Η Νέα Ζηλανδία νίκησε το Μαυροβούνιο!

Έκπληξη στον όμιλο της Εθνικής: Η Νέα Ζηλανδία νίκησε το Μαυροβούνιο!

Η Νέα Ζηλανδία έκανε το “μπαμ”, νικώντας το άνευρο Μαυροβούνιο που δέχτηκε δεύτερη σφαλιάρα και προκάλεσε μπέρδεμα στον έκτο όμιλο του Μουντομπάσκετ της Κίνας, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.

Η Νέα Ζηλανδία έδειξε τα δόντια της νικώντας με 93-83 το απογοητευτικό Μαυροβούνιο για τον έκτο όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου μπάσκετ, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική.

Το αποτέλεσμα περιπλέκει την κατάσταση, καθώς όλες οι ομάδες θα έχουν ελπίδες πρόκρισης (ακόμη και το Μαυροβούνιο) και πιθανότητες αποκλεισμού (ακόμη και ο νικητής του Ελλάδα-Βραζιλία), καθώς αν υπάρξει ισοβαθμία τα πάντα θα κριθούν στις διαφορές πόντων.

Ασταμάτητος για τους νικητές ο Κόρεϊ Γουέμπστερ με 25 πόντους (6/8 τρίποντα), έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ. Ξεχώρισε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς με 18 πόντους και 7 ασίστ για τους ηττημένους, ενώ ο κόουτς των Μαυροβούνιων Ζβέζνταν Μίτροβιτς αποβλήθηκε στα τέλη του δεύτερου δεκαλέπτου με δεύτερη τεχνική ποινή για διαμαρτυρία.

Την Πέμπτη η Νέα Ζηλανδία αντιμετωπίζει την Ελλάδα και το Μαυροβούνιο την Βραζιλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεκάλεπτα: 26-31, 44-53, 65-66, 83-93

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.