ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μουντομπάσκετ 2019: Σήμερα το μεγάλο ντέρμπι Σερβία – Ισπανία

Μουντομπάσκετ 2019: Σήμερα το μεγάλο ντέρμπι Σερβία – Ισπανία

Δίχως αγωνία για τα εισιτήρια της πρόκρισης στα προημιτελικά, παρά μόνο για την πρωτιά, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε ένατο και δέκατο όμιλο.

Στον όμιλο I η Αργεντινή κοντράρεται με την εκπληκτική Πολωνία, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει μεν την πρόκρισή τους στους «8», ωστόσο τώρα παίζουν για το ποιος θα καταταγεί πρώτος, κάτι που πιθανότατα θα σημαίνει ότι θα αποφύγουν τη Σερβία στα προημιτελικά. Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στον όμιλο J, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Σερβία και Ισπανία (15:30 ώρα Ελλάδος) να κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Φυσικά, αμφότερες έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «8».

Από κει και πέρα, για τις θέσεις 1-16, στον όμιλο I η Βενεζουέλα παίζει με τη Ρωσία για την τρίτη θέση, όπως συμβαίνει και με το ματς της Ιταλίας με το Πουέρτο Ρίκο για τον όμιλο J.
Οι βαθμολογίες των ομίλων στους «16»

9ος Όμιλος
Βενεζουέλα-Ρωσία 11:00
Πολωνία-Αργεντινή 15:00
Βαθμολογία: Αργεντινή 4-0, Πολωνία 4-0, Ρωσία 2-2, Βενεζουέλα 2-2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

10ος Όμιλος
Πουέρτο Ρίκο-Ιταλία 11:30
Ισπανία-Σερβία 15:30
Βαθμολογία: Σερβία 4-0, Ισπανία 4-0, Ιταλία 2-2, Πουέρτο Ρίκο 2-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.