ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Σκουρτόπουλος: «Υπήρξε έλλειψη σεβασμού προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Θ.Σκουρτόπουλος: «Υπήρξε έλλειψη σεβασμού προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Στην ήττα από τη Βραζιλία έχασε την αυτοπεποίθησή της η Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη –αλλά αποκλεισμό- απέναντι στην Τσεχία, με τον έμπειρο κόουτς να παραπονιέται για τη διαιτησία, λέγοντας πως δεν έδειξε τον ανάλογο σεβασμό στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Συγχαίρω την Τσεχία, άξιζε να περάσει και έπαιξε πολύ καλά στη διοργάνωση. Προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε σκληρά, κυνηγήσαμε τη διαφορά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρόβλημα ήταν η ήττα από την Βραζιλία. Χάσαμε εκεί την αυτοπεποίθησή μας. Ίσως ήταν το χειρότερο ημίχρονό μας τα τελευταία χρόνια, μιλάω για όλους μας. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ήταν δύσκολο να κερδίσουμε τις ΗΠΑ παρά τα όσα έλεγαν κάποιοι πως δεν είναι τόσο καλή ομάδα. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με φοβερό τεχνικό τιμ. Δυστυχώς η ήττα από την Βραζιλία ήταν τραγική για μας σε αυτό το τουρνουά. Έτσι είναι η ζωή και πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε για ενάμιση μήνα. Λυπάμαι που στενοχωρήσαμε πολλούς φίλους στην Ελλάδα, αλλά και όσους ήρθαν. Πιστεύω όμως πως κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον ρόλο του Θανάση Αντετοκούνμπο είπε: «Ξέρει τον ρόλο του και πάντα είναι έτοιμος να αλλάξει το ρυθμό. Κάποιες φορές μπαίνει νωρίτερα, κάποιες αργότερα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.