ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μουντομπάσκετ 2019: Ποιες οι επτά ομάδες που πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

Μουντομπάσκετ 2019: Ποιες οι επτά ομάδες που πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

Γνωστές έγιναν οι επτά ομάδες οι οποίες θα πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, μέσω του Μουντομπάσκετ 2019.

Η πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2019 σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της Τσεχίας από αυτά, διαμόρφωσε την εικόνα για τα επτά «εισιτήρια» που προέκυψαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο, μέσα από τους αγώνες που διεξάγονται αυτή την περίοδο στην Κίνα. Έτσι, γνωρίζουμε ήδη τις 8/12 χώρες – ομάδες που θα συμμετάσχουν στο μεγάλο ραντεβού του 2020, με την Ελλάδα να είναι μεταξύ αυτών που θα πρέπει να δώσουν τη μάχη τους στα προ-ολυμπιακά τουρνουά προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Τόκιο.

Οι χώρες που θα βρίσκονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020:

Η Ιαπωνία (διοργανώτρια)
Η Γαλλία και η Ισπανία από την Ευρώπη
Η Νιγηρία από την Αφρική
Οι ΗΠΑ και η Αργεντινή από την Αμερική
Το Ιράν από την Ασία
Η Αυστραλία από την Ωκεανία

Οι υπόλοιπες τέσσερις (4) ομάδες που θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 θα προκύψουν μέσω των ισάριθμων προ-ολυμπιακών τουρνουά, που θα διεξαχθούν από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου 2020. Εκεί, θα συμμετάσχουν συνολικά 24 ομάδες. Πρόκειται για τις: Ελλάδα, Σερβία, Πολωνία, Τσεχία, Λιθουανία, Ιταλία, Ρωσία, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Γερμανία, Νέα Ζηλανδία, Τυνησία, Καναδάς και Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα προ-ολυμπιακά τουρνουά θα κλείσουν οκτώ χώρες που θα λάβουν wild card από την FIBA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.