Εθνική Ελλάδας: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Ντόρσεϊ στον Θ.Σκουρτόπουλο

Εθνική Ελλάδας: Το ευχαριστήριο μήνυμα του Ντόρσεϊ στον Θ.Σκουρτόπουλο

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ελλάδας, με τον ομογενή γκαρντ να μην έρχεται καν στην προετοιμασία της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλο, παρότι κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η μη συμμετοχή του Ντόρσεϊ στο Μουντομπάσκετ δεν χάλασε, πάντως, τις σχέσεις του με στελέχη της ομοσπονδίας και τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», μάλιστα, ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ έστειλε μήνυμα στον Έλληνα τεχνικό, ευχαριστώντας τον για την κλήση στην Εθνική κι εξηγώντας ότι το γεγονός ότι δεν είχε βρει ομάδα, τον κράτησε μακριά από τη «γαλανόλευκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι θα γίνει προσπάθεια για νέα επαφή-συνεργασία των δύο πλευρών στο προολυμπιακό τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει ότι η επιστροφή του Ντόρσεϊ στην Εθνική Ελλάδας είναι ανοιχτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.