Μουντομπάσκετ 2019: Σήμερα ο τελικός – Αργεντινή και Ισπανία διεκδικούν τον τίτλο

Μουντομπάσκετ 2019: Σήμερα ο τελικός – Αργεντινή και Ισπανία διεκδικούν τον τίτλο

Το Μουντομπάσκετ 2019 τελειώνει σήμερα με τον μεγάλο τελικό του τουρνουά και την Αργεντινή κόντρα στην Ισπανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 15:00 (ΕΡΤ Sports) Αργεντινή και Ισπανία διεκδικούν τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Δύο δυνατές ομάδες που λίγοι περίμεναν να φτάσουν στον τελικό αήττητες. Οι «γκαούτσος», το μεγάλο αουτσάιντερ κατά πολλούς, έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά την παρθενική διοργάνωση, το 1950 στα πάτρια εδάφη τους. Επιστρέφουν στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2002, όταν έχασαν στην παράταση από τη Σερβία στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ. Ο 40αρης Λουίς Σκόλα μπορεί να είναι ο μοναδικός «επιζών» από τη χρυσή γενιά, αλλά η φετινή παρέα μπορεί να κατακτήσει έναν τίτλο που ούτε ο Τζινόμπιλι, ο Νοτσιόνι, ο Ντελφίνο και τα άλλα παιδιά δεν κατάφεραν να πάρουν. Η δε Ισπανία των 14 μεταλλίων από το 1999 και μετά θέλει να κάνει ΚΑΙ το δεύτερο παγκόσμιο μετάλλιο της χρυσό. Φαίνεται πως η Ασία τής πάει, καθώς πέρασαν 13 χρόνια από τον τίτλο που πανηγύρισε στην Ιαπωνία απέναντι στην Ελλάδα. Και έχει δημιουργήσει μια απίστευτη γενιά νικητών και αθλητών που ξέρουν να κερδίζουν μετάλλια σε Μουντομπάσκετ, Ευρωμπάσκετ και Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.