25 χρόνια από τον «πόλεμο» στη στρούγκα μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

25 χρόνια από τον «πόλεμο» στη στρούγκα μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Με την πόλωση από το final 4 στο Τελ Αβίβ να έχει φτάσει στα ύψη και τον φανατισμό να προκαλεί τρόμο στις αρχές, πριν από 25 χρόνια, στις 25 Σεπτεμβρίου έγινε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες μάχες Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο κλειστό του Σπόρτινγκ στα Πατήσια, την επονομαζόμενη «στρούγκα».

Κανένα ντέρμπι δεν έχει ξαναγίνει με τις ειδικές συνθήκες εκείνου που άνοιξε την αυλαία της σεζόν 1994/95 για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, κανένα υπό τόσο έκρυθμο κλίμα και επικίνδυνες συνθήκες. Ο Ολυμπιακός τιμωρημένος με αποκλεισμό της έδρας του από την προηγούμενη σεζόν λόγω των επεισοδίων -στον επίσης αλησμόνητο από πολλές απόψεις- πέμπτο τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ και η κληρωτίδα στα κέφια της: πρώτος γύρος κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.