ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καταργούνται οι δύο και τρεις βολές στο NBA – Πώς διαμορφώνεται το νέο σύστημα – Ποιος είναι ο στόχος

Καταργούνται οι δύο και τρεις βολές στο NBA – Πώς διαμορφώνεται το νέο σύστημα – Ποιος είναι ο στόχος

H αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ προχωράει σε μια ριζοσπαστική αλλαγή ενόψει της σεζόν 2019/20 αφού ο παίκτης δεν θα εκτελεί δύο ή τρεις βολές μετά από φάουλ αλλά μόνο μια, αξίας δύο ή τριών πόντων, αναλόγως που έχει γίνει το φάουλ!

Η G-League υλοποιεί μια πρωτόγνωρη καινοτομία, καταργώντας ουσιαστικά τις πολλαπλές προσπάθειες από τη γραμμή των βολών και αντικαθιστώντας με μια βολή που θα μετράει για δύο ή τρεις πόντους. Αν, δηλαδή το φάουλ γίνεται σε προσπάθεια πίσω από τα 6μ.75, ο παίκτης θα σουτάρει μία βολή κι εφόσον ευστοχήσει, θα μετράει για τρεις πόντους! Την ίδια στιγμή, δεν θα αλλάζει η αξία της βολής στο καλάθι και φάουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος της λίγκας είναι να κάνει πιο γρήγορο το παιχνίδι, με λιγότερες διακοπές. Σε κάθε περίπτωση, ο κανονισμός δεν θα εφαρμόζεται στο τελευταίο δίλεπτο της κανονικής διάρκειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.