ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Basket League: Ο Άρης «νικητής» έναντι του ΠΑΟΚ με 85-82

Basket League: Ο Άρης «νικητής» έναντι του ΠΑΟΚ με 85-82

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρης και ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει πλέον την αίγλη παλιότερων εποχών αλλά αλλά στην προκειμένη περίπτωση διακυβεύεται το ποιος θα ξεκινήσει με το… δεξί στην Basket League αλλά και όπως πάντα το γόητρο.

Από την σεζόν 1996/97 είχαν να συναντηθούν στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Άρης και ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τις 16/9/1996, όταν ο “δικέφαλος” είχε επικρατήσει με 73-62 στο «Αλεξάνδρειο», το γήπεδο που χρησιμοποιούσε και αυτός ως έδρα εκείνα τα χρόνια.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 75 φορές στην Basket League, με τον ΠΑΟΚ να έχει σαφές προβάδισμα στις νίκες με 45 έναντι 30 των “κίτρινων”.

Ο ΠΑΟΚ μετράει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών κόντρα στον Άρη κάτι που οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσει να αλλάξουν σήμερα με τον Σούλη Μαρκόπουλο στον πάγκο τους, έναν προπονητή που έχει συνδεθεί με τον “δικέφαλο” καθώς υπήρξε τεχνικός της ομάδας από το 2009 έως το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείο αναφοράς αποτελεί φυσικά και η επιστροφή του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά από 11 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.