ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπλάτ

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπλάτ

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ και πλέον έχει τεράστιο ενδιαφέρον η επόμενη μέρα!

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός αποχώρησε από τον ΟΣΦΠ με τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του, Κεστούτις Κεμζούρα, να συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής (21:30) με τη Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Αυτή τη στιγμή, η επιθυμία των διοικούντων τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και αφορά στην επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο τoυ Ολυμπιακού. Για να γίνει, βέβαια, αυτό θα πρέπει ο Έλληνας τεχνικός να συναντηθεί με την διοίκηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπαρτζώκας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη, όπου παρακολουθεί προπονήσεις των Σέλτικς. Nα θυμίσουμε ότι είχε αποχωρήσει από τον ΟΣΦΠ αρχές του 2013 με φίλους του ΟΣΦΠ να του έχουν επιτεθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.