Είναι η ευκαιρία για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα να ανταμώσουν και πάλι

Είναι η ευκαιρία για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα να ανταμώσουν και πάλι

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ειδικά μετά το «ναυάγιο» στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, ήθελε πολύ να αποχωρήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ. Το εξέφραζε με κόσμιο τρόπο στο διαδίκτυο, σεβόμενος το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει ο 60χρονος προπονητής. Γενικώς, οι φίλοι των Πειραιωτών ήθελαν αλλαγές «εδώ και τώρα», μετά τα όσα είδαν τα ματάκια τους στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Και αν ήταν μόνο το ματς με την Βιλερμπάν, κάτι πάει και γίνεται.

Είχε προηγηθεί, όμως, ένα μπουκέτο παιχνιδιών (ναι, φιλικών), που ο Ολυμπιακός έμοιαζε να είναι ολοένα και χειρότερος. Ειδικά στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ομάδα του Πειραιά ήταν αποκαρδιωτική.

Συμφωνούμε και το λέμε συνέχεια ότι τα φιλικά και ειδικά τα αποτελέσματα σε αυτά δεν πρέπει να τα παίρνουμε τοις μετρητοίς. Πάντα, όμως, σε κάθε κανόνα, υπάρχει και η εξαίρεση. Και προφανώς στη περίπτωση του Ολυμπιακού με τον Μπλατ, υπάρχει το φαινόμενο της εξαίρεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.