Όταν σου σκάει η βόμβα στα χέρια

Όταν σου σκάει η βόμβα στα χέρια

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για το τέλος στο σύρσιμο του μπάσκετ από τους επικίνδυνους ελιγμούς του Ολυμπιακού που πλέον δεν έχει ούτε μια δικαιολογία.

Ξέρετε μέχρι να βγει η πραγματική εικόνα που είναι και ο καθρέφτης της αλήθειας ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και ό,τι του αρέσει. Δεν θα πω πως κάποιοι λειτούργησαν κατ’ εντολή απλώς οφείλουν να κοιταχτούν στο καθρεφτάκι τους και να αποδεχτούν πως έγιναν πιόνια της μεγαλύτερης επικοινωνιακής φούσκας στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού. Στην Ελλάδα κανείς δεν περιμένει να επιληφθούν οι Αρμόδιες Αρχές και να φτιάξουν ένα φάκελο με όσα γράφτηκαν, ειπώθηκαν και διαπράχθηκαν κατά του μπάσκετ τους τελευταίους οκτώ μήνες αλλά πιστέψτε μας πως σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την προσπάθεια ισοπέδωσης της καλαθοσφαίρισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.