ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακός: Kάπνισμα… τέλος στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Kάπνισμα… τέλος στο ΣΕΦ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από τον αυριανό αγώνα με τη Βαλένθια για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, θα τεθεί σε εφαρμογή ο αντικαπνιστικός νόμος στο ΣΕΦ

Τέλος το κάπνισμα στο ΣΕΦ, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως από φέτος θα εφαρμοστεί κανονικά ο αντικαπνιστικός νόμος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (11/10) με την Βαλένθια, αλλά και εν όψει όλων των αγώνων της Euroleague και στο πλαίσιο της εφαρμογής της Ελληνικής Νομοθεσίας και του αντικαπνιστικού νόμου, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Ο αντικαπνιστικός νόμος του Υπουργείου Υγείας τέθηκε σε εφαρμογή και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας γνωστοποιεί πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τήρησή του.

Δείτε εδώ τα μέτρα απαγόρευσης του καπνίσματος και τις συνέπειες για όποιον παραβεί το νόμο.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να σεβαστούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της διοργανώτριας αρχής, EUROLEAGUE και να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους όχι μόνο τα υψηλά πρόστιμα, αλλά και τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον διπλανό τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…

Να προστατευθούν τα παιδιά και οι μη καπνιστές από το παθητικό κάπνισμα
Να προστατευθούν οι αθλητές από το παθητικό κάπνισμα
Να συνειδητοποιήσουν όλοι οι φίλαθλοι ότι το κάπνισμα βλάπτει την ίδια τους την υγεία
Να ενθαρρύνουμε τους καπνιστές να διακόψουν το κάπνισμα
Να αποθαρρύνουμε τους Έφηβους να αρχίσουν το κάπνισμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε όλες τις θέσεις και σε όλα τα τμήματα, στα κυλικεία, εντός όλων των Θυρών, στις αίθουσες υποδοχής Δημοσιογράφων, Vip, καθώς και στο VIP BWIN Lounge.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.