Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Ο Κ.Κεμζούρα έκανε την «έκπληξη» βάζοντας τον Ο.Μπάλντγουιν αντί του Γ.Τσέρι

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Ο Κ.Κεμζούρα έκανε την «έκπληξη» βάζοντας τον Ο.Μπάλντγουιν αντί του Γ.Τσέρι

Η αλήθεια είναι πως είχαμε ξεχάσει ότι υπήρχε στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ ο Γουέιντ Μπάλντγουιν, αλλά ήρθε ο κόουτς του Ολυμπιακού να μας το θυμίζει, βάζοντάς τον στη 12άδα, που σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τη Ζαλγκίρις Κάουνας!

Ο Μπάλντγουιν, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και γι’ αυτό δεν έχει φύγει, θα πάρει τη θέση του Γουίλ Τσέρι, που θα δει το ματς με «πολιτικά».

Για τακτικούς λόγους έγινε η αλλαγή, καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού για τον Τσέρι, ο οποίος –είναι αλήθεια- είχε ταλαιπωρηθεί λίγο με τη μέση του. Όμως, ξεκαθαρίστηκε ότι είναι απόφαση του κόουτς, για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Ανεξάρτητα με το τι έχει σκεφτεί, δεν αποκλείεται αυτή η κίνηση να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει ο Μπάλντγουιν κάτοικος Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να έχει μεγάλο ρόστερ, καθώς δεν έχει αγώνες εσωτερικών διοργανώσεων για να τους βοηθήσει να βρουν ρυθμό, αλλά μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Αμερικανό στην ομάδα. Δεν είναι ακριβός, τον πιστεύουν, οπότε όλα μπορεί να συμβούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.