«Μαγικός» Γ.Αντετοκούνμπο: Πέτυχε 28 πόντους και πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στους Μπουλς (βίντεο)

«Μαγικός» Γ.Αντετοκούνμπο: Πέτυχε 28 πόντους και πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στους Μπουλς (βίντεο)

Ασταμάτητοι οι Μπακς, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα να υποτάξουν και τους Μπουλς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του επικράτησαν με 111-98 και ανέβηκαν στο 39-6, έχοντας το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Τα ελάφια έφτασαν στις 7 σερί νίκες.

Στον αντίποδα οι ταύροι έπεσαν στο 16-29 σε ένα ματς που πάλεψαν ως τα μέσα της 4ης περιόδου.

Για τους νικητές ο συνήθης ύποπτος, Greek Freak μέτρησε 28 πόντους, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 μπλοκ, 1 κλέψιμο, αλλά και 8 λάθη, ενώ μέτρησε 12/20 σουτ, 3/9 βολές και 1/5 τρίποντα.

Καλό ματς έκανε και ο Μίντλετον με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από την άλλη o ΛαΒίν είχε 24 και ο Νταν 15.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.