Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί μετακινούνταν με το ελικόπτερό του συνέχεια; – Η συνήθεια που του στοίχισε τη ζωή (φώτο)

Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί μετακινούνταν με το ελικόπτερό του συνέχεια; – Η συνήθεια που του στοίχισε τη ζωή (φώτο)

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του μετά από την πτώση του ελικοπτέρου του συγκλόνισε την υφήλιο.

Ο Κόμπι Μπράιαντ, ο άσσος των Λος Αντζελες Λέικερς, με το παρατσούκλι Black Mamba, μπορεί να είχε άνεση για μία υπερπολυτελή και προκλητική ζωή, ωστόσο ο ίδιος κατά γενική ομολογία είχε επιλέξει ένα σχετικά απλό τρόπο ζωής, πάντα τηρουμένων των αναλογιών των εισοδημάτων του.

Τα αυτοκίνητα και το ελικόπτερο

Μπορεί ο Κόμπι Μπράιαντ να ήταν ιδιοκτήτης μίας Ferrari 458, μίας Lamborgini, ενός Range Rover ωστόσο σπάνια τον έβλεπαν να τα κυκλοφορεί στους δρόμους, πολύ απλά γιατί ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας δεν άντεχε την κίνηση και το μποτιλιάρισμα.

Τον εκνεύριζαν, τον αποσυντόνιζαν και όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, το μποτιλιάρισμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει στη διαδρομή από το σπίτι του στο γήπεδο ήταν κάτι επίπονο για το σώμα του. Γι αυτό και αποφάσισε να αγοράσει ελικόπτερο.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να γλιτώσει το κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους του Λος Αντζελες και να πηγαίνει με το ελικόπτερο πολύ πιο γρήγορα και ξεκούραστα στον προορισμό του.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η αγορά ενός ελικοπτέρου, στην οποία προχώρησε ο Κόμπι Μπράιαντ για εύκολη και άνετη μετακίνηση και όχι για φιγούρα, θα προκαλούσε την απώλεια της ζωής του και της ζωής της κόρης του.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήγαινε με το ελικόπτερο στο γήπεδο

Ενδεικτικές και οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ τον Δεκέμβριο του 2015 για το ελικόπτερο που διέθετε. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας είχε πει «Το ελικόπτερο το χρησιμοποιώ για τη μετακίνησή μου από το σπίτι στο γήπεδο των Λέικερς στους εντός έδρας αγώνας, γιατί έτσι γλιτώνω την κίνηση στο δρόμο και διατηρώ φρέσκο το σώμα μου.

Η απόσταση που πρέπει να οδηγήσω από το σπίτι μου στο Newport Coast έως το Staples Center είναι μεγαλύτερη από 45 μίλια και αυτό όταν έχει πολύ κίνηση είναι επίπονο για το σώμα μου. Ολο αυτό το καθισιό, τόση ώρα. Γι αυτό και χρησιμοποιώ το ελικόπτερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.