Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ

To βίντεο που δείχνει την συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ βγήκε στην δημοσιότητα.

Σοκ προκάλεσε η απώλεια του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι εννιά επιβαίνοντες μεταξύ αυτών και η κόρη του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το σημείο που συνετρίβη το ελικόπτερο του μπασκετμπολίστα ενώ σοκ προκαλεί βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου.


Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, στο οποίο αποτυπώνεται η πορεία του ελικοπτέρου που συνετρίβη σε βουνό της Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια οδηγώντας στον θάνατο τον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιντ, τη 13χρονη κόρη του και ακόμα επτά άτομα.

Για πάνω από τέσσερα λεπτά φαίνεται η πορεία του ελικοπτέρου, ενώ γίνεται αντιληπτή και η δυσκολία του πιλότου λόγω της ομίχλης, ο οποίος φαίνεται αρκετά αποπροσανατολισμένος κάνοντας έξι κύκλους (στο 0:10 του video). Στο βίντεο ακούγεται και ο διάλογος με τον πύργο ελέγχου από όπου γίνονται συστάσεις στον πιλότο ότι “πετάς πολύ χαμηλά”, χωρίς βέβαια ο ίδιος να εκπέμψει SOS, μέχρι η επικοινωνία τους να κοπεί και το ελικόπτερο να χαθεί από το ραντάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.