Κόμπι Μπράιαντ: Όταν μιλούσε για την επιθυμία της κόρης του να «βαδίσει στα χνάρια του» (βίντεο)

Κόμπι Μπράιαντ: Όταν μιλούσε για την επιθυμία της κόρης του να «βαδίσει στα χνάρια του» (βίντεο)

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιντ, ο οποίος έφυγε εχθές από τη ζωή μαζί μαζί με την 13χρονη κορούλα του, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το CNN, πατέρας και κόρη επρόκειτο να μεταβούν στην Mamba Sports Academy στο Θάουζαντ Όοουκς, για έναν αγώνα μπάσκετ στον οποίο μάλιστα θα έπαιζε και η μικρή Τζιάνα. Κι αυτό δεν ήταν κάτι σπάνιο, αφού η ενασχόληση του νεαρού κοριτσιού με το μπάσκετ είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία, και ήταν γνωστή η επιθυμία της να «βαδίσει» στα χνάρια του διάσημου μπαμπά της.

«Η δεύτερη από τις τέσσερις κόρες που απέκτησε ο Μπράιαντ με τη σύζυγό του, Βανέσα Λέιν Μπράιαντ, ήταν παθιασμένη με το μπάσκετ. Και ο Μπράιαντ φρόντιζε πάντα να βοηθά στην ανάπτυξή της ως παίκτριας προπονώντας την ομάδα της. Μερικές φορές μοιραζόταν στο Instagram φωτογραφίες της από αγώνες ή βίντεο που τους έδειχναν να παίζουν μαζί», υπενθυμίζει το CNN.

https://www.instagram.com/p/B7UTuPSHWOu/?utm_source=ig_embed

Στην πραγματικότητα ο Μπράιαντ έβλεπε την Τζιάνα, που ονειρευόταν να παίξει στο WNBA, ως συνεχίστρια της κληρονομιάς του, κάτι που είχε επιβεβαιώσει σε μία εμφάνισή του στο «Jimmy Kimmel Live» το 2018.

«Το καλύτερο είναι όταν βγαίνουμε έξω και με πλησιάζουν φαν, ενώ στέκεται δίπλα μου. Αρχίζουν να μου λένε “πρέπει να κάνεις γιο”, “πρέπει εσύ και η B. να κάνετε ένα αγόρι για να συνεχίσει την παράδοση, να αναλάβει την κληρονομιά σου”. Και τότε εκείνη απαντά “Ωπα, αφήστε το πάνω μου”. Κι εγώ λέω της λέω “ναι, έχεις δίκιο, όντως το ‘χεις”», εμφανίζεται να λέει ο Μπράιαντ στην επίμαχη συνέντευξη, λόγια που σήμερα προκαλούν ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο της συνέντευξης (μετά το 4.21)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.