ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα 15 τρομακτικά λεπτά που το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ έκανε κύκλους στον αέρα (βίντεο)

Τα 15 τρομακτικά λεπτά που το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ έκανε κύκλους στον αέρα (βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε χθες, η είδηση πως ο θρύλος του μπάσκετ Κόμπι Μπράιαντ, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από δυστύχημα με το ελικόπτερό του.

Ο θρύλος του μπάσκετ έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζίτζι και ακόμη 7 ανθρώπους όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν «έπεσε» και άρπαξε φωτιά.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι καιρικές συνθήκες και κυρίως η αυξημένη εναέρια κυκλοφορία ήταν οι βασικές αιτίες του πολύνεκρου δυστυχήματος που τους στοίχισε τη ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα διεθνή Μέσα, το ελικόπτερο του πρώην αστέρα των Λέικερς περιστρεφόταν επί 15 σχεδόν λεπτά πάνω από τις Μπέρμπανγκ της Καλιφόρνια περιμένοντας εκκαθάριση του εναέριου χώρου από τον πύργο ελέγχου.

Σ’ αυτά τα κρίσιμα, όπως αποδείχθηκε, 15 λεπτά ο πιλότος πετούσε το ελικόπτερο βασιζόμενος στη φυσική του όραση και όχι στα όργανα ενώ όμως η ορατότητα ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη μιας και η ομίχλη ήταν πυκνή και παντού.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι λίγα λεπτά πριν τη μοιραία πρόσκρουση ο υπεύθυνος του πύργου ελέγχου ακούγεται να λέει στον πιλότο ότι «πετάς πολύ χαμηλά». Ωστόσο, δεν παίρνει απάντηση αφού χάνεται το σήμα. Το ελικόπτερο πετάει πολύ χαμηλά για 15 ολόκληρα λεπτά κάνοντας κύκλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως όλα δείχνουν αυτό φαίνεται πως ήταν και το μεγάλο λάθος. Η πρόσκρουση ήταν μάλλον αναπόφευκτη και ο θάνατος μοιραίος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.