ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ελληνίδα η πρέσβειρα του NBA στην Ευρώπη – Δείτε ποια αθλήτρια είναι

Ελληνίδα η πρέσβειρα του NBA στην Ευρώπη – Δείτε ποια αθλήτρια είναι

Η Αναστασία Κωστάκη επιλέχθηκε να αποτελέσει την πρέσβειρα του NBA στην Ευρώπη, μιας και η Ελληνίδα παίχτρια έχει στις «πλάτες» της μια σπουδαία καριέρα στο WNBA.

Η Αναστασία Κωστάκη έγινε η 3η γυναίκα πρέσβειρα του ΝΒΑ στην Ευρώπη μετά την Ισπανίδα Αμάγια Βαλντεμόρο και την Τίσα Πενιτσέιρο από την Πορτογαλία.

Η Ελληνίδα αθλήτρια δήλωσε πως αισθάνεται τεράστια τιμή και νιώθει ευλογημένη που ο μεγαλύτερος μπασκετικός οργανισμός στον πλανήτη, της απένειμε τον τίτλο της πρέσβειρας του ΝΒΑ στην Ευρώπη.

«Μη σταματάς να ονειρεύεσαι»
Σαν πρώην παίκτρια του WNBA, η Αναστασία Κωστάκη γνωρίζει τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου οργανισμού και με τον τίτλο αυτό καλείται να μεταδώσει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της συνεργασίας και της ομαδική δουλειάς στους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες και φυσικά να τους εμπνεύσει να μην σταματούν ποτέ να ονειρεύονται.

Τέλος, η μπασκετμπολίστρια είπε πως είναι πολύ τυχερή που της δίνεται αυτή η ευκαιρία σε αυτή την χρονική περίοδο της ζωής της, γιατί νιώθει πραγματικά έτοιμη να προσφέρει όλα όσα έμαθε μέσα από την μακρά πορεία της ως αθλήτρια του μπάσκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αναστασία Κωστάκη φόρεσε την φανέλα των Χιούστον Κόμετς το 2006 και είναι η πρώτη Ελληνίδα με τον συγκεκριμένο τίτλο τιμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.