ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

All Star Game 2020: Ο εντυπωσιακός διαγωνισμός καρφωμάτων που έφερε γκρίνια και παράπονα (βίντεο)

All Star Game 2020: Ο εντυπωσιακός διαγωνισμός καρφωμάτων που έφερε γκρίνια και παράπονα (βίντεο)

Ένας από τους καλύτερους διαγωνισμούς καρφωμάτων στην ιστορία των All Star Game τελείωσε με πολλά παράπονα από τον ηττημένο, αλλά και από το κοινό.

Το All Star Game του 2020 άνοιξε αυλαία τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ σήμερα τα ξημερώματα το πρόγραμμα μπήκε στο… ψητό με τους διαγωνισμούς καρφωμάτων, τρίποντων και ικανότητας. Ο πιο εντυπωσιακός από όλους, είναι αυτός των καρφωμάτων και μάλιστα η φετινή διοργάνωση παρότι με μόλις τέσσερις συμμετέχοντες «τρέλανε» το κοινό.

Έλαβαν μέρος οι Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ από τους Μαϊάμι Χιτ, ο Άαρον Γκόρντον από τους Ορλάντο Μάτζικ, ο Ντουάιτ Χάουαρντ από τους Λος Άντζελες Λέικερς και ο Πατ Κόνατον από τους Μιλγουόκι Μπακς. Η μεγάλη… μάχη έγινε πάντως μεταξύ των δύο πρώτων που ισοβάθμησαν μέχρι τέλους.

Την διαφορά έκανε εν τέλει ένα «9άρι» που έλαβε ο Γκόρντον -και θεωρήθηκε άδικο-, με τον παίκτη της ομάδας του Μαϊάμι να παίρνει το τρόπαιο. Μάλιστα, ο εντυπωσιακός άσος από το Ορλάντο είδε την ιστορία να επαναλαμβάνεται καθώς είχε χάσει ξανά άδικα κατά πολλούς το 2016.

Όπως και να έχει, πάντως, το κοινό απόλαυσε έναν επικό αγώνα καρφωμάτων. Πολλοί αθλητές μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν με το μέρος του ηττημένου, χαρακτηρίζοντάς τον «αληθινό νικητή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.