ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

NBA All Star Game: Συγκίνηση για Κόμπι Μπράιαντ στο pre game show – Φαντασμαγορικό θέαμα πριν το παιχνίδι (βίντεο)

NBA All Star Game: Συγκίνηση για Κόμπι Μπράιαντ στο pre game show – Φαντασμαγορικό θέαμα πριν το παιχνίδι (βίντεο)

Πλούσιο παρασκήνιο, φαντασμαγορικό σόου, πανέμορφες χορεύτριες, διάσημοι από κάθε χώρο στις εξέδρες, σπουδαίοι αθλητές του παρελθόντος και συγκίνηση για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ. Το pre game show του φετινού NBA All Star Game τα είχε όλα.

Ακόμη και… Ελλάδα, καθώς αρχηγός της μίας ομάδας ήταν ο… δικός μας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποδεικνύοντας ότι το ταλέντο του αναγνωρίζεται καθολικά στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ακολουθεί το βίντεο με όλη την εικόνα πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με πολύ παρασκήνιο και πολύ θέαμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=673&v=I1gMujKPc7I&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.