ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μαγικός» ο Γ.Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς νίκησαν 126-106 τους Πίστονς με 33 πόντους του «Greek Freak» (βίντεο)

«Μαγικός» ο Γ.Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς νίκησαν 126-106 τους Πίστονς με 33 πόντους του «Greek Freak» (βίντεο)

Οι Μπακς διέλυσαν τους Πίστονς στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 106-126, με τον «Greek Freak» να σημειώνει 33 πόντους και double – double.

Σε τρομερό βράδυ βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην επιστροφή του στις υποχρεώσεις των Μπακς μετά την έλευση του πρώτου του παιδιού, στο παιχνίδι με τους Πίστονς οδηγώντας την ομάδα του στην εύκολη εκτός έδρας νίκη με 106-126.

Ο «Greek Freak», κατάφερε να σημειώσει double – double μέσα σε 10 λεπτά κι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 33 πόντους (13/20 διπ., 0/3 τρ., 7/11 β.), πήρε 16 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, αλλά κι 1 κόψιμο. Πίσω του έμεινε με 28 πόντους ο Μίντλετον, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε εκτός αποστολής.

Για τους Πίστονς, ξεχώρισε ο Γουντ με 18 πόντους κι 11 ριμπάουντ, με τον Μπράουν να ακολουθεί με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από 12 πόντους σημείωσαν οι Γκάλογουεϊ και Ρόουζ.

Τα δωδεκάλεπτα: 18-32, 41-70, 71-98, 106-126

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.