ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καταδικάζει την επίθεση στον διαιτητή Λ. Λαμόνικα ο Παναθηναϊκός – Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Καταδικάζει την επίθεση στον διαιτητή Λ. Λαμόνικα ο Παναθηναϊκός – Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκόυ με την Μπαρτσελόνα ο διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα δέχθηκε επίθεση, στο ταξί που επέβαινε, από αγνώστους. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για την επίθεση.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Μετά το τέλος της συνάντησης για την 25η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ, οι τρεις διαιτητές (Λαμόνικα, Γιαβόρ, Μόγκουλκοτς), καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας της διοργάνωσης, Νίκος Πιτσίλκας, επιβιβάστηκαν σε ταξί για να μεταβούν στο ξενοδοχείο τους. Στη διαδρομή, ωστόσο, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους , οι οποίοι έσπασαν το πίσω τζάμι από το ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λαμόνικα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε το γεγονός, τονίζοντας πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησης κάθε μορφής βίας.

Η ενημέρωση των «πρασίνων»

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.