ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Μαγικός» Αντετοκούνμπο: 31 πόντους στη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς (βίντεο)

«Μαγικός» Αντετοκούνμπο: 31 πόντους στη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς (βίντεο)

Νέα εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Μόνο ντέρμπι δεν αποδείχθηκε το Μπακς – Σίξερς, αφού τα «ελάφια» επικράτησαν με σχετική ευκολία της Φιλαντέλφια με 119-98 στο «Fiserv Forum», όπου βρέθηκαν 18.290 θεατές και σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης στο νέο γήπεδο του Μιγλουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του μπήκαν δυναμικά στο ξεκίνημα του αγώνα, ξεφεύγοντας στο σκορ στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης. Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του Μπεν Σίμονς και ο «Greek Freak» αποτέλεσε ξανά τον ηγέτη της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ πέτυχε 31 πόντους (με 5/8 βολές, 10/12 δίποντα, 2/5 τρίποντα), μάζεψε 17 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ και είχε 1 κόψιμο σε 29 λεπτά αγώνα.

Ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 25 πόντους (9 ριμπάουντ), ο Έρικ Μπλέντσο είχε 12 πόντους (και 8 ασίστ) και ο Ρόμπιν Λόπεζ σημείωσε 12 πόντους.

Για τους Σίξερς, ο Εμπίντ, ο Μίλτον κι ο Κορκμάζ είχαν πέτυχαν έκαστος 17 πόντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Bucks/status/1231429507959095296

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.