ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μπάσκετ στην Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες μπάσκετ στην Ιταλία εξαιτίας του κορωνοϊού

Ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες μπάσκετ εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η επιδημία του φονικού ιού έχει πλήξει τις τελευταίες ημέρες την Ιταλία και κυρίως την βόρεια πλευρά της. Ο φόβος των πολιτών είναι μεγάλος και οι αρμόδιες υπηρεσίας «τρέχουν» να προλάβουν την μετάδοσή του. Ως αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάνι Πετρούτσι αποφάσισε να αναβάλει κάθε δραστηριότητα μέχρι νεοτέρας υπό τον φόβο της εξάπλωσής του κορωνοϊού.

«Είμαι ο μόνος που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις αποφάσεις σχετικά με το μπάσκετ γιατί θέλω να ενημερώσω τον υπουργό Σπανταφόρα. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, πρέπει να παρθούν δύσκολε αποφάσεις», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Θα ενημερώσω τον υπουργό και στη συνέχεια θα επισημοποιήσω την απόφαση. Από αύριο ο καθένας θα μπορεί να με κρίνει…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ακυρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στις περιφέρειες της Λομβαρδίας και του Βένετο, τις περιοχές όπου σημειώνεται έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ιταλία. Ενώ, οι επόμενοι αγώνες ποδοσφαίρου, μεταξύ Ίντερ και Λουντογκόρερς την Πέμπτη και μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ την Κυριακή πρόκειται να διεξαχθούν «κεκλεισμένων των θυρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.