ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε περισυλλογή ο Ρικ Πιτίνο: «Είδα δύο φορές την ήττα από την ΤΣΣΚΑ»

Σε περισυλλογή ο Ρικ Πιτίνο: «Είδα δύο φορές την ήττα από την ΤΣΣΚΑ»

Μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, ο Αμερικανός προπονητής, σχολίασε: «Θέλαμε να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα πράγματα όσον αφορά την επίθεσή μας και στην κίνηση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Επίσης και ο Νίκος (σ.σ. Περσίδης) που δεν έχει την ευκαιρία να παίζει πολύ, ήταν εξαιρετικός.»

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ: «Το να χάνεις δεν είναι εύκολο. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Όμως αυτό είναι ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Είδα κάθε δευτερόλεπτο από την τελευταία μας ήττα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και μάλιστα δύο φορές! Δεν κάναμε block out, το οποίο είναι βασική αρχή του μπάσκετ, δεν παίξαμε καλή transition άμυνα η οποία είναι βασική αρχή του μπάσκετ ωστόσο η θέληση και η προσπάθεια ήταν εκεί. Είδα κάθε δευτερόλεπτο. Και το ξέρω. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα playoffs και να γινόμαστε καλύτεροι. Τόσο απλό.»

Για τη συνέχεια: «Είναι καλή η ομάδα μας. Απλά η εκτέλεση του πλάνου δεν είναι καλή αλλά ελπίζω αυτό να μας βγει το βράδυ της Παρασκευής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Νίκο Περσίδη. Πήρε την ευκαιρία να παίξει και ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Κάποιος που δουλεύει πολύ σκληρά στην προπόνηση παίρνει την ευκαιρία να παίξει και η ομάδα απολαμβάνει να τον βλέπει.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.