ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξανά στους πάγκους ο Παναγιώτης Γιαννάκης; Πληροφορίες για επιστροφή – έκπληξη

Ξανά στους πάγκους ο Παναγιώτης Γιαννάκης; Πληροφορίες για επιστροφή – έκπληξη

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται πως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα.

Τα όσα ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζεται να… ταράξει τα νερά και να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και μάλιστα με κορυφαία ομάδα.

Για την ώρα, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Παναγιώτη Γιαννάκη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «βόμβα» θα σκάσει σύντομα, αφού οι επαφές του «δράκου» με τη νέα του… ομάδα είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Αλλά πέρα απ’ αυτό «σιγή ιχθύος». Ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτα. Δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει. Και κυρίως δεν «λέει» το παραμικρό για τη νέα, δυνατή, συνεργασία που έχει στα σκαριά και τη συμφωνία του με κορυφαία ομάδα.

Μέχρι να «πέσουν» οι υπογραφές στη νέα, μεγάλη, συνεργασία, του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, ο «δράκος» που λάτρεψε όλη η μπασκετική κι όχι μόνο Ελλάδα κρατάει… κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό, όμως, που θεωρείται βέβαιο είναι πως άμεσα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις και είναι ζήτημα ημερών να αποκαλυφθεί η επόμενη κίνηση του Παναγιώτη Γιαννάκη και η συνεργασία του με ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.