ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Παναθηναϊκός: Πάει Αμερική ο Ρικ Πιτίνο!

Παναθηναϊκός: Πάει Αμερική ο Ρικ Πιτίνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, θα φύγει σε λίγες ώρες από την Ελλάδα για να πάει στις ΗΠΑ.

Η διακοπή σε Euroleague και Basket League, καθώς και η έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, έδωσε την ευκαιρία στον Hall Of Famer να επιστρέψει στη χώρα του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ρικ Πιτίνο αναχωρεί σήμερα (12/3) για τις ΗΠΑ, καθώς θέλει να βρίσκεται την πατρίδα του και κοντά στην οικογένειά του σε μία δύσκολη συγκυρία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως ο Αμερικανός ανήκει ηλικιακά στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και κρίθηκε προτιμότερο από τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους να βρίσκεται στις ΗΠΑ και όχι στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ταξίδι του Πιτίνο να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα γίνουν στο προσεχές διάστημα από Αμερικανούς. Η επ’αόριστον αναβολή της Euroleague και το προσωρινό λουκέτο στην Α1 αφήνει ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό, ενώ είναι αμφίβολο αν οι ομάδες μπορούν να ακολουθήσουν πιστά το προπονητικό τους πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.