Ρίχνουν «βόμβα» οι Αμερικανοί: «Συμφώνησε με πανεπιστήμιο ο Ρ. Πιτίνο» – Φεύγει από τον Παναθηναϊκό

Ρίχνουν «βόμβα» οι Αμερικανοί: «Συμφώνησε με πανεπιστήμιο ο Ρ. Πιτίνο» – Φεύγει από τον Παναθηναϊκό

Να αναταράξουν τα νερά ήρθαν οι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσίευμα τους ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο θα πάει σε Πανεπιστήμιο στο Αϊόνα.

Παρά το γεγονός πως ο 68χρονος Hall of Famer δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, στις ΗΠΑ αποκάλυψαν πως το κολέγιο της Αϊόνα ψάχνει προπονητή και έχει ψηλά στην λίστα του τον έμπειρο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Σήμερα ένα νέο… τιτίβισμα που βάζει «φωτιά» στην υπόθεση. Ο Ματ Ντόχερτι, που από το 1989 έως το 2012 καθόταν στους πάγκους ομάδων του NCAA και πλέον ασχολείται με τα αμερικανικά media έγραψε στο Twitter: «Η φήμη που ακούγεται: ο Ρικ Πιτίνο θα πάει στο Iona!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν ο Ρικ Πιτίνο έχει επιστρέψει στην πατρίδα του αυτές τις μέρες, λόγω του κορωνοϊού και βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στο Μαϊάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.