ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τουρκία: «Κερνούσε» αντισηπτικό στους συμπαίκτες του ο Τζέιμς Νάναλι – Δεν έχει αναβληθεί ακόμα το πρωτάθλημα (βίντεο)

Τουρκία: «Κερνούσε» αντισηπτικό στους συμπαίκτες του ο Τζέιμς Νάναλι – Δεν έχει αναβληθεί ακόμα το πρωτάθλημα (βίντεο)

Το πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι ένα από τα ελάχιστα που συνεχίζουν να διεξάγονται κανονικά σε όλο τον κόσμο και η Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε σήμερα (15/03) κόντρα στην Τόφας.

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει πολλούς παίκτες εκτός, μεταξύ των οποίων, ο Κώστας Σλούκας και ο Τζέιμς Νάναλι. Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα, βρέθηκε δίπλα στους συμπαίκτες του και φρόντισε να τους βοηθήσει στο πλαίσιο του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, μοίραζε αντισηπτικό σε όλους την ώρα της προθέρμανσης, με το video να κάνει το γύρο του κόσμου, αυξάνοντας τις “φωνές” για αναβολή του πρωταθλήματος στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.