ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κορωνοϊός: Προς τέλη Ιουνίου η επιστροφή στο ΝΒΑ

Κορωνοϊός: Προς τέλη Ιουνίου η επιστροφή στο ΝΒΑ

Το ΝΒΑ προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η έξαρση του κορωνοϊού. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι διοικήσεις των ομάδων έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να παίξουν ξανά το καλοκαίρι, στο πιο αισιόδοξο σενάριο.

Εκφράζονται φόβοι πως η σεζόν μπορεί να χαθεί ολοκληρωτικά, καθώς τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα σε συνεργασία με τους επιστήμονες εκτιμούν πως δεν θα μπορούν να γίνονται συγκεντρώσεις περισσοτέρων από 50 άτομα σε έναν χώρο για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες.

Ακόμη η λίγκα δεν έχει δώσει κάποια κατεύθυνση στις ομάδες ως προς το πόσο εκτιμάται ότι θα διαρκέσει αυτή η πρωτόγνωρη παύση εργασιών, ούτε κάποια συγκεκριμένη εκτίμηση για το πόσο θα πληγούν οικονομικά.

Σύντομα πάντως αναμένεται το ΝΒΑ να ενημερώσει τις ομάδες για τρία βασικά σενάρια: το οικονομικό κόστος του πρόωρου τέλους στη σεζόν, της συνέχισής της χωρίς φιλάθλους και της διεξαγωγής των αγώνων μόνο των playoffs με κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα, υπάρχει ένα πλάνο υπό συζήτηση για διεξαγωγή αγώνων χωρίς κόσμο αλλά στις ομάδες δόθηκε οδηγία να αναζητήσουν ημερομηνίες στα γήπεδά τους ακόμη και μέσα στον Αύγουστο για τα playoffs, όπως και το να εξετάσουν τη χρησιμοποίηση μικρότερων κλειστών (ακόμη και των προπονητικών τους κέντρων) για τη διεξαγωγή αγώνων, αρκεί να έχουν τις μίνιμουμ προϋποθέσεις για μια στοιχειώδη τηλεοπτική παραγωγή. Είναι προφανές πως η λίγκα θέλει να περιορίσει στο μέτρο του δυνατού τις απώλειες έστω με την διεξαγωγή των playoffs και τα τηλεοπτικά έσοδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.