ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κορωνοϊός: Οι Αμερικανοί παίκτες επιστρέφουν στην… Κίνα

Κορωνοϊός: Οι Αμερικανοί παίκτες επιστρέφουν στην… Κίνα

Μπορεί στην Ευρώπη η πανδημία του κορονοϊού να έχει.. παραλύσει τα πάντα, αλλά στην Κίνα –εκεί που… ξεκίνησε το «κακό»- γίνονται προσπάθειες για επιστροφή στην κανονικότητα.

Η εφιαλτική κατάσταση με τον κορονοϊό στην Κίνα φαίνεται να οδεύει προς εκτόνωση, αφού εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει διαπιστωθεί νέο κρούσμα από εγχώρια μετάδοση. Μάλιστα, στην Αθήνα έφτασε σήμερα (21.03.2020) από το Πεκίνο υγειονομικό υλικό, για βοήθεια στον… αγώνα που κάνουμε κατά του COVID-19.

Το κινεζικό πρωτάθλημα μπάσκετ, διεκόπη την 1η Φεβρουαρίου και όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η διοργάνωση θα επαναρχίσει -πιθανότατα- στις 15 Απριλίου. Και δεδομένης της κεντρικής οδηγίας, σύμφωνα με την οποία κάθε ταξιδιώτης που εισέρχεται στην κινεζική επικράτεια θα πρέπει να τεθεί υποχρεωτικά σε 14ήμερη καραντίνα, αρκετοί Αμερικανοί μπασκετμπολίστες, άρχισαν να επιστρέφουν στην αχανή χώρα.

Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, υπολογίζεται ότι περίπου 40 επαγγελματίες Αμερικανοί μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται σε κινεζικές ομάδες, έχουν επιστρέψει στην Κίνα. Ανάμεσα τους, βρίσκεται και ο Τζέρεμι Λιν, πρώην άσος του ΝΒΑ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Beijing Ducks.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο 31χρονος άσος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το ακόλουθο μήνυμα: «Επιστροφή στην Κίνα υπό πλήρη ασφάλεια, για να τελειώσει η χρονιά. Έφυγα από τις ΗΠΑ, ανήσυχος για τους ασθενείς, το υγειονομικό προσωπικό και όλους όσοι μάχονται με τον κορονοϊό, τον φόβο και το άγχος για το άγνωστο μέλλον. Ο κόσμος το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.