ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας!

Ο Κώστας Σλούκας είναι ανάμεσα στους μπασκετμπολίστες της Φενέρμπαχτσε που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

Ο Έλληνας αθλητής εξετάστηκε όσο βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη και αποδείχθηκε φορέας του ιού, έμεινε σε περιορισμό επί δύο εβδομάδες και έκτοτε επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία εικονίζεται να οδηγεί το αυτοκίνητό του με την εξής λεζάντα, στα αγγλικά: “Επιτέλους ελεύθερος από την κατ’ οίκον καραντίνα”.

Ο Σλούκας δεν αγωνίστηκε στους τελευταίους αγώνες της Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα και στην Εuroleague, λόγω ασθένειας όπως είχε δηλωθεί από την ομάδα. Ουδέποτε μαθεύτηκε όμως τι είδους ασθένεια ήταν αυτή, ούτε διευκρινίζεται αν πράγματι νόσησε.

Για τελευταία φορά έπαιξε σε επίσημο αγώνα της Φενέρ στις 28 Φεβρουαρίου, απέναντι στη Βαλένθια στα πλαίσια της Εuroleague. Το παιχνίδι στην βαριά πληττόμενη από τον κορονοϊό Ισπανία έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Θετικοί βρέθηκαν και άλλοι τέσσερις παίκτες, οι Βέσελι, Ντουβερίογλου, καθώς και ο μάνατζερ της ομάδας Tζενκ Ρεντά, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Πληροφορίες μιλούν για άλλους δύο ξένους παίκτες, καθώς και για δύο μέλη της ομάδας με άλλες ιδιότητες.

Το τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε χωρίς θεατές στις εξέδρες μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού η χώρα άργησε να υιοθετήσει μέτρα προστασίας. Ακόμα και το κεκλεισμένων των θυρών υιοθετήθηκε με καθυστέρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.