ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φενέρμπαχτσε: «Δεν χρειάστηκαν νοσηλεία οι παίκτες» – Παρά την επιβεβαίωση ότι ο Σλούκας είναι θετικός στον κορωνοϊό

Φενέρμπαχτσε: «Δεν χρειάστηκαν νοσηλεία οι παίκτες» – Παρά την επιβεβαίωση ότι ο Σλούκας είναι θετικός στον κορωνοϊό

Με τον Κώστα Σλούκα να επιβεβαιώνει νωρίτερα μέσω ανάρτησης πως είχε κορωνοϊό αλλά πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, η Φενέρ συνεχίζει να μην επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν κρούσματα του ιού στον σύλλογο.

Η τούρκικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε εξετάσεις χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη σαφής κλινική εικόνα.

Η ανακοίνωση:

«Οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν το νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση, λόγω συμπτωμάτων του κορωνοϊού που υπήρξε σε μια αρχική εξέταση που έγινε.

Όλες οι απαραίτητες αναλύσεις και εξετάσεις έγιναν στους παίκτες με κάθε λεπτομέρεια, με τα δείγματα των να αποστέλλονται στο Υπουργείο Υγείας.

Στην ιατρική εξέταση που έγινε, δεν υπάρχει κλινική εικόνα που να απαιτεί την παραμονή στο νοσοκομείο για κάποιο από τα μέλη μας.

Ένα μέλος της διοίκησης βρίσκεται υπό έλεγχο στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους. Μόλις λάβουμε τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Υγείας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.